Leave Your Message
Nyhedskategorier
Udvalgte nyheder
01

aerogel isoleringsfilm

2024-05-29 16:42:51

Aerogel er et nyt nanomateriale med en nanoporøs struktur. Det blev opfundet af Kistler.S. i USA i 1931. Det kaldes også "blå røg" og "frossen røg", fordi det er så let som tåge og blå røg. sætter 15 Guinness rekorder. Det viser mange ejendommelige egenskaber inden for termisk, optik, elektricitet, mekanik, akustik og andre områder. Det kaldes et "magisk materiale, der kan ændre verden" og er et af de mest populære nye materialer siden det 21. århundrede. Det har enorme militære og civile konsekvenser. Med praktisk værdi er det blevet inkluderet i de nationale strategiske nye industrier.

Aerogel er i øjeblikket verdens letteste faste materiale med varmeisolerende egenskaber og er blevet udvalgt i Guinness Book of World Records. Aerogel har egenskaberne ekstrem lav densitet, ekstremt lav varmeledningsevne, højt specifikt overfladeareal og høj porøsitet. Oprindeligt blev det meget udbredt i avancerede teknologiområder som rumfart og militærindustri. Med transformationen og opgraderingen af ​​Kinas økonomi og implementeringen af ​​den nationale nanomaterialestrategi er aerogel-nanomaterialer efterhånden blevet meget brugt i industri, byggeri, biler, elektronik og andre industrier.

IMG_884647fIMG_884731s

Et magisk nyt nanoporøst termisk isoleringsmateriale tilføjer en række forskellige løsninger til forbrugerelektroniks varmestyringsdesign

Aerogel nano termisk isoleringsfilm er lavet til en tynd film gennem en speciel proces for at løse problemet med varmefordeling i små rum af forbrugerelektronikprodukter og for at beskytte svage varmebestandige komponenter mod varme. Det kan styre retningen af ​​varmeledning og forbedre produktets ydeevne. ydeevne og levetid. ,

Aerogel termisk isoleringsfilm starter fra forbrugerens temperaturopfattelse af produktoverfladen, bruger aerogelporer til at blokere eller ændre retningen af ​​varmeledning, sænker produktets overfladetemperatur, reducerer eller eliminerer den ubehagelige påvirkning af hot spot-temperaturer på forbrugernes krop sensation, og forbedrer komfortniveauet for forbrugerproduktoplevelsen.

IMG_88484dkIMG_8849clx

Aerogel-isoleringsfilm er baseret på vandbaseret opslæmning og anvender finbelægningsteknologi på en række funktionelle substrater til fremstilling af filmlignende nano-isoleringsmaterialer. Den er designet til at løse termiske styringsproblemer såsom varmefordeling og varmeafledning til præcisionsindustrielle produkter i små rum. Grundmaterialet kan tilpasses efter brugernes behov, hvilket giver fremragende termisk isoleringsbeskyttelse til svage varmebestandige komponenter, forbedrer komforten af ​​elektroniske produkter, når de bruges, og forlænger levetiden for elektroniske produkter.

Isoleringsfilm med lav termisk ledningsevne har ekstrem lav varmeledningsevne og kan godt bruges inden for varmeudligning og isolering af forbrugerelektronik og medicinsk udstyr.


Termisk ledningsevne 0,018~0,025 W/(m·K)

0,018~0,025 W/(m·K)

Driftstemperatur -20 ℃ ~ 120 ℃

-20 ℃ ~ 120 ℃

Tykkelse 0,15-0,5 mm

0,15-0,5 mm

Tykkelsestolerance ±5 %

±5 %

Produktbredde 500 mm eller tilpasset

500 mm eller tilpasset

Dielektrisk styrke≥4kV/mm

≥4kV/mm

Volumenresistivitet≥1,0×1013Åh · cm

≥1,0×1013Åh · cm

Opbevaringsbetingelser: Opbevares forseglet på et køligt, tørt sted

Forseglet og opbevaret på et køligt og tørt sted

Produkttype Hvidvalset materiale

Hvidt rullemateriale

Forbudte stoffer overholder REACH/RoHS-testning

I overensstemmelse med REACH/RoHS-test

IMG_8851wyoIMG_8850cwfIMG_8852vzg
smart telefon
Flad
bærbar
elektronisk ur
LCD skærm
projektor
Smart bærbart udstyr
Termisk isolering af andet elektronisk udstyr i små rum