Leave Your Message
Nyhedskategorier
Udvalgte nyheder
010203

U-Will magnetiske næsestrips forbedrer iltindtaget, reducerer snorken, forbedrer søvnkvaliteten, svedsikre og hudvenlige næsestrimler, førsteklasses snorkeløsning

26-06-2024 14:15:45
  • Genialt design: Designet med omhu og test baseret på brugerens behov, det tilbyder uovertruffen blødhed og enestående komfort. Det anvendte materiale er viskosebomuld, som er åndbart og hudvenligt, hvilket gør det ideelt til langtidsbrug eller følsom hud.

  • Tape-egenskaber: U-Will-tapeens hovedtræk er dens unikke fleksibilitet, åndbarhed og strækbarhed, som perfekt tilpasser sig orale aktiviteter og gør den velegnet til terapeutisk brug, da den kan bæres i lang tid uden ubehag.

  • Nem at bruge: U-Will Mouth Tape er et enkelt, praktisk produkt. Vask og tør området omkring din mund, fjern tapen fra den beskyttende film og påfør.

  • Hypoallergen: U-Will Mouth Tape er latexfri og hypoallergen for at sikre ingen allergiske reaktioner. Elasticiteten af ​​U-Will Mouth Tape er blevet testet og omhyggeligt justeret mange gange for at efterligne egenskaberne af menneskelig hud med hensyn til tekstur og stræk, hvilket giver en behagelig produktoplevelse.

2 yoga3ar7

Note:

Må ikke anvendes i følgende tilfælde:
- Dette produkt er kun til ekstern brug, kan bruges én gang, ikke gentagne gange;
- Det anbefales ikke at bruge dette produkt, når "påføringsområdet" er tørt og revnet, fordi brug af dette produkt i dette tilfælde vil øge dets vedhæftning og kan beskadige huden;
- Før brug skal du rengøre det godt og bruge dette produkt i henhold til instruktionerne;
- Sørg for, at området ikke indeholder fugtighedscreme. Ethvert smøremiddel vil beskadige mundplasterets klæbemiddel.

Tips: Fugt båndet med vand, og det kan nemt fjernes.