Leave Your Message
Nūhou waeʻano
Nūhou Hōʻikeʻike
0102030405

U-Will Freestyle Libre 2 ʻO ka uhi ʻana i ka sensor CGM sensor patch no Freestyle Libre 2 - wai wai no nā lā 10-14 - ʻoki ʻia - nā kala he nui.

2024-08-15 15:16:09

Hoʻomaka me ke ola - i hoʻolālā ʻia no Freestyle Libre 2; Hoʻopili ʻo CGM sensor i ka wai ʻole i kāu Libre a hoʻopaʻa i ka mea ʻole. E mālama pono i kāu hāmeʻa ke ʻauʻau, holo, ʻauʻau a hoʻomaha paha. E hoʻohana a hiki i 14 mau lā.
Hiki ke hoʻololi a hoʻololi - ʻO ka ʻāpana waena non-stick koho, ʻaʻole pono e wehe i kāu sensor e hoʻololi i kēia mau uhi ʻike Freestyle Libre 2. Hoʻopili i ka Libre 2 me ke ʻano nalu adhesive no ka ʻoi aku ka maikaʻi o ka paʻa, ka neʻe ʻana a me ka manaʻo.
Pehea e hoʻohana ai - E hōʻoia i ka manawa e hoʻopaʻa ai ka ʻili me kou ʻili ma mua o ka wehe ʻana i ka wai a i ʻole ka hou. Hōʻalo i ka hoʻokomo ʻana i ka pā ma kahi o nā ʻili ʻili e hāʻawi i ka ʻike ʻoi aku ka maikaʻi loa, a e hoʻomanaʻo i ka pauku non-stick ʻo ia ka mea hiki iā ʻoe ke hoʻololi i kāu pāpale e like me ka mea e pono ai.
Paʻa a me ka ʻoluʻolu - Hana ʻia mai kā mākou pulupulu kūikawā a me ka spandex hui ʻana e hoʻomaloʻo wikiwiki, hanu a paʻa. ʻO ka hoʻohana pono ʻana o ka ʻili ma ka ʻili maloʻo a maʻemaʻe e hopena i nā lā 10-14 o ka hoʻopili ʻana, akā naʻe, e emi ka lōʻihi o ka hoʻopili ʻana inā e hoʻopili ʻia ka ʻili i ka wai nui. ʻAʻole hoʻokomo ʻia ka CGM Sensor.