Leave Your Message
Nyheter Kategorier
Utvalgte nyheter
0102030405

Hydrokolloide fotlapper: Vanntett gel Hydrokolloid hællapper, selvklebende bandasjer for fingre, tær, hæler, blemmeputer, anti-blemmer og gjenoppretting

2024-08-10 11:41:20

【Høykvalitetsmaterialer】: Laget av vanntett gelkolloidmateriale, er denne bandasjen myk og fleksibel for å passe formen til foten eller fingeren din. Dette sikrer ikke bare effektiv beskyttelse, men fremmer også et fuktig miljø som bidrar til helbredelse.

【Funksjon og helbredende støtte】: Disse selvklebende bandasjene er designet for å gi umiddelbar lindring av blemmesmerter og forhindrer ytterligere friksjon, og har et dempende gellag som absorberer trykk og forbedrer restitusjonen. Den er perfekt for nye sko, høye hæler, støvler, tursko, joggesko og flater, og løser vanlige problemer som friksjon og slitasje fra sko eller sportsaktiviteter.

【Vanntett beskyttelse】: Det hydrokolloide bandasjematerialet har utmerkede vanntette egenskaper og god vedheft, slik at brukeren kan dusje eller delta i vannaktiviteter uten å bekymre seg for at bandasjen faller av eller mister sin effektivitet. Dette sikrer fortsatt beskyttelse og helbredelse, uavhengig av miljøet.

【Blisterforebygging og gjenoppretting】: I tillegg til umiddelbar lindring, er disse selvklebende bandasjene designet for å forhindre dannelse av nye blemmer og hjelpe til med å gjenopprette eksisterende blemmer. Hydrokolloidlaget hjelper til med å absorbere fuktighet og danner en beskyttende barriere for å forhindre ytterligere irritasjon og gi et optimalt helbredende miljø.

【Bærbar og praktisk】: Hver hydrokolloid fotlapp er individuelt pakket inn for enkel reise. Dette gjør det enkelt å legge noen i vesken, ryggsekken eller til og med lommen, slik at du kan ta dem med deg når du jobber, reiser eller deltar i utendørsaktiviteter. Perfekt for nye sko, høye hæler, støvler, tursko, joggesko og flate sko.

Merk: Ikke plasser puten direkte på ødelagte blemmer!

101b
2rwe
3g33
45nv