Leave Your Message
Nyheter Kategorier
Utvalgte nyheter
0102030405

U-Will Freestyle Libre 2-sensordeksel CGM-sensorlapp for Freestyle Libre 2 - vanntett i 10-14 dager - Forkuttet - flerfarget

15.08.2024 15:16:09

Forbedre mobilitet og stabilitet - "Øk mobiliteten din med overlegen støtte designet for å stabilisere vanlige idrettsskader som albuer, skuldre, knær og håndledd, uten å kompromittere bevegelsesområdet ditt. Det lindrer vevstrykk samtidig som det støtter muskler og ledd."
Støtte for muskler og ledd - "Denne elastiske sportstapen, som er klarert av profesjonelle og seriøse idrettsutøvere, støtter muskler, ledd, sener og leddbånd for å forhindre skader og opprettholde topp ytelse. Den reduserer også ubehag som knesmerter, skuldersmerter, repeterende belastninger og ryggsmerter som kan sidelinje dine utendørsaktiviteter og treningsøkter."
Slitesterk og vanntett - "Vår nye Youwei vanntette sportstape er laget av elastiske, slitesterke materialer som strekker seg og beveger seg med huden din, og holder seg på plass uansett hvor intense aktivitetene dine er. Vanntett og svettetett, disse tapene vil ikke løsne i dusj eller basseng og kan brukes i opptil tre dager under sportstrening."
Pustende design for komfort - "Med et dynamisk bølgelimmønster gir sportstapen utmerket vedheft og pusteevne, og sikrer komfort under trening og svette. Den er designet for å forbedre atletisk ytelse, hjelpe til med å lindre muskelbelastninger, slappe av bløtvev, korrigere dårlig holdning og øke leddstabiliteten."
Trygg og enkel å bruke - "Ny Youwei vanntett sportsytelsestape er medisinfri og egnet for alle hudtyper. Med ferdigkuttede strimler er den lett å påføre uten den tidkrevende kutteprosessen, slik at du kan bruke den når som helst og hvor som helst . Avrundede hjørner hjelper til med å holde båndet sikkert på plass."

Bilde 4s8y